fb Impala Hotel
EN / BG

Адрес

България 9000
гр. Варна жк.Бриз, ул.д-р Христина Хранова номер 2
Рецепция: +359 52 390911
моб. 0879 120 770
E-mail:
manager@impalahotel-bg.com

Информация за хотела

Разположен в един от най-елитните квартали в широкия център на града, в непосредствена близост до Морска градина Варна, хотел "Импала" –Варна предлага всички удобства за бизнес клиенти и гостите на лятната столица.

Интериорът на хотела предлага уникално съчетание на елегантност и екзотика, вдъхновена от магията на Африканската природа.

Хотел "Импала" - Варна е централно климатизиран и предлага 18 стандартни, 2 мансардни, 3 фамилни и 5 луксозни стаи с прекрасна гледка парка или морето. Всички стаи са обзаведени с телевизор, мини-бар, телефон, кабелен интернет, а фамилните стаи имат кухненски бокс и 2 спални с отделни санитарни възли.

В луксозният уют на лоби бара може да се насладите на екзотични коктейли, съчетани с невероятна панорамна гледка. Прекрасно място за релакс и срещи на бизнес партньори-това е хотел "Импала" Варна.Залата за закуска е със свеж интериор, който е в хармония с изгледа към лятната градина на хотела.

Хотел Импала Варна е от две години в хотелиерския бизнес, но вече има своите утвърдени и редовни клиенти и партньори: ДСК – Гаранция АД; Крафт Якобс Сушард; Климаком; Стар Фуудс, Байер, Нестле АД, Лойдс Регистър Силки Холидейс, Премиер Турс; АБ Травел; активно работим с община Варна и Министерство на Финансите.
Нашият адрес е България 9000 гр. Варна жк.Бриз,ул.д-р Христина Хранова номер 2.
Телефони за контакт: рецепция: +359 52 390911, мобилен 0879 120 770.

Начало | Хотел | Услуги | Фото галерия | Контакти | Резервации